Uw keuze:

Mary

Nieuws: aanraders

 

Nieuw in assortiment: Hyaluronzuur

Als aanvulling op het gangbare vocht dat je dagelijks tot je neemt, zit het geheim in het gebruik van werkzame producten met hyaluronzuur. Ogenblikkelijk vult dit bestanddeel de gaten tussen de collagene vezels op en is het ook in staat om vocht te binden. Een echte waterbron!

Het resultaat: een gladde, perfect huid met een gezond, fris aanzien.


Micro-dermabrasie

De milde oplossing voor een mooi en stralend uiterlijk. Micro-dermabrasie is een zeer efficiƫnte en extreem zuiverende behandelingsmethode, die de vernieuwing van de bovenste huidlaag en de algemene huidregeneratie van het aangezicht en het totale lichaam stimuleert. Extra fijne kristallen worden gebruikt om dode huidcellen op zachte wijze te verwijderenn, met als gevolg dat de vorming van frisse nieuwe cellen gestimuleer wordt. Het resultaat is onmiddellijk na afloop van de eerste behandeling zichtbaar en voelbaar.
Voor nadere informatie hier klikken.


Isabelle Lancray

Isabelle Lancray is nu meer dan 60 jaar een begrip en de specialist voor de veeleisende en professionele totaal cosmetica. 60 jaar traditie en innovatie staat garant voor de beste kwaliteit en service. Met een wetenschappelijk onderbouwde verzorging uit het huis Isabelle lancray is uw huid in goede handen.
Voor nadere informatie hier klikken.