Uw keuze:

Mary

Artikel in het weekblad Parkstad van 27 nov 2005

ROMA maakt lichaam mooi

(door Callie Steijaert)

 

Schoonheid is het hoogste goed, omdat schoonheid de materiële uitwerking is van pure liefde. Deze filosofische uitspraak misstaat de 48-jarige schoonheidsspecialiste Mary Roos, eigenaresse van schoonheidssalon ROMA Pappersjans 50 in Heerlerheide, zeker niet.

 

ROMA maakt het lichaam

Deze in levenswijsheid en ervaring interessante vrouwelijke persoonlijkheid is bovendien een vrouw met charisma én potentieel nog veel meer. Tijdens een gesprek vertelde zij, alvorens op de essentie en pointe voor het verhaal te komen, met veel enthousiasme over haar jeugd, opleiding en het gegeven dat het niet zo verwonderlijk was dat zij uiteindelijk in de verzorgende cosmeticawereld terecht is gekomen. Dan spreken we ondermeer over vaders produceren van appelwijn, drogisterij annex apotheek en zelfs een chemisch cosmeticabedrijf op industrieterrein De Koumen in Hoensbroek. Voor Mary zou dit alles de basis zijn voor haar latere affiniteit met de verzorgende wereld van de schoonheid. Eigenlijk vanzelfsprekend als men bedenkt dat ze al op vierjarige leeftijd met deze branche vertrouwd raakte.

 

Jongste gediplomeerde

Trots weet ze ook weer te geven dat ze als 16-jarige niet alleen de eerste, maar ook de jongste gediplomeerde van Nederland was. Verwant aan schoonheidsproducten bezit ze bovendien een bijzondere ‘gave’.

Ze kan namelijk alle geuren en reuken onderscheiden en zelfs beschrijven. Haar reukorganen zijn dan ook perfect te noemen.

Voortvloeiende uit de cosmeticabranche heeft ze ook consulenten opgeleid. Als jong meisje mocht ze zelfs al de cosmeticasfeer proeven.

Dientengevolge bezocht ze diverse bedrijven in het buitenland, waaronder Parijs.

 

Nagelstudio en behandelstroomstoel

Alvorens naar haar huidige domicilie (Pappersjans) te verhuizen bezat ze, privé aan huis in Welten, meer dan tien jaar een goed lopende nagelstudio, welke bedrijvigheid ook op de Pappersjans een vervolg kreeg.

Maar Mary, ondanks het gegeven dat ze nagelverzorging leuk werk vindt, wilde de eerder genoemde affiniteit met de schoonheidsbranche niet verloren laten gaan en legde zich meer en meer toe op deze verzorgingssector.

Onlangs heeft ze voor haar schoonheidssalon, als een van de weinige in Limburg, een professionele behandel stroomstoel (Charieni Server) aangeschaft. Misschien mag men ook wel spreken over een robot. Genoemde behandelstoel is dan ook spectaculair in de cosmeticabranche te omschrijven en biedt, dankzij nieuwe technieken, ook alle behandelmogelijkheden die nodig zijn om de schoonheid van de klant nog meer tot uiting te laten komen.

 

Activeren bindweefsel

Zonder alle behandelmogelijkheden op te sommen spreken we onder meer over het ophalen van huidplooien en het activeren van onderhuids bindweefsel.

Een veel betere intensieve reiniging, dan een normale reguliere behandeling, omdat het zogenaamde insluizen veel dieper gaat. Massage kan in alle standen, Bij dit alles is het uitgangspunt dat door deze revolutionaire behandelmethode het huidverouderingsproces wordt stopgezet.

De mens wil immers van nature mooi en ook jong uitzien. In de jaren vijftig verbleven zelfs J.F. Kennedy en Marilyn Monroe wekenlang in Montreux in een kliniek om verjongingskuren te ondergaan. Welnu, zo ver hoeft met niet te gaan, want een bezoek aan schoonheidssalon ROMA draagt met hetzelfde effect er toe bij dat men na behandeling er daadwerkelijk jonger uitziet. Advertentie ParkstadHet is het proberen waard dames, maar ook heren. Voor de prijs hoeft met het niet te laten, want vanaf 55 euro wordt lichaam en huid bij ROMA optimaal verzorgd. Bovendien kan met ook nog profiteren van een korting van 15 euro, middels inlevering van de kortingsbon in de advertentie.

 

Product

Ook met de nieuwe behandelingsmethode gebruikt deze ultramoderne schoonheidssalon uitsluitend als product het topmerk PHYRIS. Dit product is te omschrijven als een Hightech huidverzorging met plantaardige extracten en thermale elementen. Elk huidtype heeft immers verzorging nodig. Elke verzorging hiervan moet als doel hebben om de huid te voorzien van het maximum aan vocht en lipiden, die identiek zijn aan die van de huid en die de beschadigde huid zelf niet meer kan aanmaken. PHYRIS presenteert daartoe een twee-fasen-concept.

 

Thermazoni

Hiertoe gebruikt men in de eerste fase ter reiniging THERMAZONI gel of spray en vervolgens wordt individuele PHYRIS huidverzorging van Skin-care fase 2 aangebracht. Overigens heeft ROMA voor alle huidtypen de juiste verzorgingsmiddelen van Hydro active tot Eye zone toe. Kortom, deze Noord-Heerlense schoonheidssalon, annex nagelstudio, is een verrijking voor de weldaad van het menselijke lichaam.

Top