Uw keuze:

Mary

Phyris, 2 fasen concept

Het Phyris 2-fasen-huidverzorgingaconcept

 

PHYRIS facial skin care is geconcentreerd op een twee-fasen huidverzorgingsconcept, een vooruitstrevende methode die ontwikkeld is in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers van de hele wereld.

 

 

Skin-care fase 1

In fase 1 activeert u de huidfuncties en haar natuurlijke weerstandsvermogen door te reinigen met TERMASOMI® GEL of SPRAY, een gepatenteerd huidverzorgingsproduct met liposomen.
Tegelijkertijd verhoogt u het vochtgehalte van uw huid en haar vermogen om de werkzame ingrediënten van uw huidcrème te absorberen.
U brengt TERMASOMI® GEL of SPRAY eenvoudig 's morgens en 's avonds aan op gezicht en hals en laat het bij voorkeur enkele minuten zitten om effect te hebben.
De gepatenteerde thermale liposomen op basis van water (TERMASOMI®) kunnen nog intensiever werken als u het TERMASOMI® MASKER aanbrengt en het ongeveer 20 minuten laat zitten om effect te hebben.

Skin-care fase 2

Als u uw huid volledig hebt voorbereid gedurende Skin-care fase 1 met TERMASOMI® om de actieve ingrediënten te absorberen, breng dan uw individuele PHYRIS huidverzorging van Skin-care fase 2 aan. Hier zorgt PHYRIS voor een 24-uurs huidverzorging die exact overeenkomt met uw huidtype en conditie; samen met TERMASOMI® herstellen ze uw huid en brengen haar zo veel mogelijk in overeenstemming met haar normale conditie.
In de huidverzorgende producten van PHYRIS zijn vochtherstellende factoren, plantenextracten, vitaminen en plantaardige oliën volgens de laatste high-tech methodes zo geperfectioneerd, dat ze uw huid optimaal verzorgen.
Deze exclusieve producten zijn duidelijk onderverdeeld in zeven huidverzorgingslijnen: