Uw keuze:

Mary

Phyris, behandelingen

Behandelingen

Hydro Plus (HB)

Voor droge en vochtarme huidtypen - verfrist en brengt evenwicht.
Hypro Plus hydrateert de huid en helpt langdurig vocht te binden. Verfrist en verstevigt de huid.

Aqua Fresh (HB)

Voor alle droge, normale tot vette huidtypen - verfrissend, verkoelend en vetvrij.
Aqua Fresh is 'als een sprong ik koel, helder bronwater'. Frisse, tintelende verkoeling en pure verfrissing zorgen ervoor, dat de huid er gevitaliseerd en jonger uitziet.

Zomersensatie (HB)

Zomersensatie voor alle droge huidtypen met vochtgebrek.
Zomersensatie is als een tintelende, mooie zomervakantie voor de huid, maakt haar vitaal en jong en zorgt voor een unieke, frisse ervaring.

Anti-Stress (S)

Voor de gevoelige huid die neigt naar irritaties em couperose - herstelt het evenwicht en stabiliseert.
Anti-Stress beschermt de huid tegen stressverschijnselen en geeft haar een uniek, evenwichtig gevoel. Roodheid en irritaties worden verzacht; de huid ziet er egaal en comfortabel uit.

Soft Calming (S)

Voor iedere huid die neigt naar overgevoeligheidsreacties - verzacht, herstelt en kalmeert.
Calming verzacht iedere huid met overgevoeligheidsreacties, heeft een intensief hydraterende en ontspannende werking. Irritaties worden bestreden en de huid ziet er zacht en ontspannen uit.

Sun Repair (PV)

Voor een zonbeschadigde, veeleisende huid - revitaliseert en voorziet de huid van vitaminen.
Sun Repair verbetert de huidstructuur en geeft een zonbeschadigde huid een beter gevoel. Vitaminen zorgen voor vitaliteit, frisheid en een jeugdig aanzien.

Nutri Anti Age Treatment (PV)

 
Nutri Anti Age Treatment is een perfecte behandeling voor uw anti aging programma. High-tech collageen verstevigt de verouderende huid en voorziet deze van extra voedingsstoffen. De huid wordt minder droog.

Regeneration (PEA)

Voor de zeer veeleisende, vet- en vochtarme huid, die behoefte heeft aan regeneratie, een jonger aanzien en voeding.
Regeneration activeert het regeneratieproces van de huid en voorziet haar van hoogwaardige lipiden. De huid die soepeler en elastische is, ziet er jonger uit en voelt ook jeugdiger aan.

Power Lifting (Luxesse)

Liftingbehandeling met een langdurig effect vooro een huid die elasticiteit en stevigheid mist.
Powerlifting is een exclusieve en intensieve behandeling met een warme, zeer efficiƫnte
Thermo-Lift Modellage. Fijne lijntjes worden verminderd. De stevigheid en de elasticiteit van het weefsel worden verbeterd en de huid ziet er veel jonger uit.

Vitamin Light (PA)

Voor de gestresste huid met onregelmatigheden.
Vitamin Light ondersteunt het huideigen immuunsysteem, verbetert de huidstructuur en vermindert onregelmatigheden, zoals pigmentvlekke. De huid krijgt een betere weerstand en ziet er gezond uit.

AHA Refining (PA)

Voor een huid met hyperkeratose en vlekjes en/of een huid die excessief neigt naar rimpelvorming - ook zeer geschikt voor een vette huid.
AHA Refining verfijnt de huidstructuur met een intensief peelingseffect. Lijntjes en ruwe zones worden gereduceerd, de poriƫn worden verfijnd en de huidstructuur wordt fris en schoon.

Mat Balance (DC)

Voor de vette huid, die neigt naar onreinheden met te veel verglans - matteert, zuivert en verfrist.
Mat Balance absorbeert te veel vet aan het huidoppervlak en reguleert de talgproductie. De huid wordt zichtbaar verfijnd. Het resultaat: een zijdezachte, matte, zuivere huid die fris aanvoelt.

Derma Repair (DC)

Voor de droge huid die neigt naar ontstekingen en onzuiverheden - kalmeert en normaliseert.
Derma Balance kalmeert, remt ontstekingen en vermindert onzuiverheden. De huid ontspant en wordt tot in de diepte van vocht voorzien. Voor een egale, zuivere huid en een aangenaam weldadig gevoel.

Power Sensation Eyes

Afgestemd op de speciale behoeften van de mannenhuid.
Power Sensation hydrateert de huid intensief en helpt haar het vocht langer te binden. Irritaties en roodheden worden verzacht en het huidoppervlak ziet er glad, gelijkmatig en fris uit.